News


CHIO AACHEN 2024

Wauw!!! Wat een droom om te starten tijdens het CHIO Aachen. We zijn heel erg blij met de mooie resultaten van afgelopen weekend.

Lees meer »

Johnny Cash Scoort in Aken

Johnny Cash Ster Sport Elite (Tsjalle 454 x Tjimme 275), stamboeknaam Jelger fan it Hiem en in eigendom van de Mexicaanse Finca Sanro, houdt samen met zijn Mexicaanse amazone Carolina Córdoba Wolf de eer van het KFPS hoog. Het duo leverde een prachtige prestatie door in ‘het Mekka van de paardensport’ Aken twee keer de vijfde plek op te eisen in de internationale Lichte Tour-rubrieken.

Lees meer »

Vacature Full Time of Parttime

Waar zijn wij naar op zoek? Enthousiast persoon voor ongeveer 20 uur in de week. Meer uren zijn mogelijk dus ook eventueel Full time met contract of op ZZP basis.Liefst om de week in het weekend werken dit alles in overleg.Een ruiter of amazone met veel gevoel voor rijden. Handig met jonge paarden. Ervaring met hengsten is noodzakelijk.Zelfstandig kunnen rijden en werken. Liefst wedstrijd ervaring. Omgeving Groningen Friesland Drenthe ivm reistijd. Wij zitten zelf in Diever.Wat bieden wij:Een klein maar fanatiek team met grote passie voor het Friese paard en de allerbeste Friese sport paarden.Begeleiding van en door o.a. onze vaste wedstrijd amazone Hennie Roffel.Wedstrijden behoort tot de mogelijkheden dit is afhankelijk van de kwaliteit van rijden.Werkzaamheden:* Verzorging van 7/9 Friese Paarden. * Stal werkzaamheden en management. * Wedstrijd en rijden afhankelijk van kwaliteit van rijden* Longeren * Groomen Neem contact met ons op via mail, privé bericht of telefoon. En onderbouw waarom jij de perfecte persoon bent om ons team te komen versterken.

Lees meer »